, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

Στην πολιτική «σκηνή» ο Σάκης Τανιμανίδης

Με τις πολιτικές εξελίξεις να βρίσκονται στο «κόκκινο» τις τελευταίες ημέρες με την εκλογική περίοδο να πλησιάζει, οι θέσεις σε ψηφοδέλτια για νέα άτομα είναι πιο ανοιχτές από ποτέ.

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να φεύγει σε 2-3 εβδομάδες για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 3, όμως οι δηλώσεις του στο πρώτο τεύχος της νέας εποχής του ελληνικού Playboy, μας έδειξαν τα μελλοντικά του σχέδια.

Στην συνέντευξη του αποκάλυψε για πρώτη φορά το όραμά του για να συμμετάσχει πολιτική. Στην ερώτηση για το αν βλέπει τον εαυτό του ως πολιτικό κάποια στιγμή, δήλωσε:

«Αφού επιμένεις θα σου πω. Η ερώτηση, λοιπόν, δεν είναι αν βλέπω εγώ τον εαυτό μου στην πολιτική, αλλά αν η πολιτική χρειάζεται εμένα. Και η απάντηση είναι ότι η πολιτική χρειάζεται ΟΛΟΥΣ τους πολίτες και κυρίως τους νέους. Επειδή, λοιπόν, είμαι οπαδός της κοινής λογικής και εκνευρίζομαι συχνά με τον παραλογισμό που επικρατεί στα κοινά, θα ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος αν στο μέλλον μπορέσω κι εγώ με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσω τους γύρω μου να ζουν σε μια καλύτερη χώρα. Επομένως, όχι δεν θα έβγαζα την πολιτική από τα μελλοντικά μου σχέδια, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να κάνω ούτε γνωρίζω αν τελικά θα ασχοληθώ ή όχι».