Τα άστρα αποκαλύπτουν… (14/12 – 20/12)

ΚΡΙΟΣ
Τόλμησε να κάνεις κινήσεις που θα αλλάξουν πλήρως τα επαγγελματικά σου. Θα έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι από τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν για αυτό προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Στην προσωπική σου ζωή θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα και θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 6,11,24,41.
ΤΑΥΡΟΣ
Προσοχή στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, μην έρθεις σε ρήξη μαζί τους. Μην αφήσεις ωστόσο τις δικές σου υποχρεώσεις σε αναμονή. Στην προσωπική σου ζωή θα δεις ότι θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να λύσετε μία παρεξήγηση που έχετε. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην βιαστείς να ξεκινήσεις κάτι νέο εάν δεν είσαι σίγουρη. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 8,12,34,42.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου και με τις πολύτιμες συμβουλές τους θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας σημαντικές επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου έχουν σημειώσει κάποια πρόοδο, ωστόσο να είστε προσεκτικοί. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην υπέρ αναλύεις τα πράγματα. Αφέσου σε μία νέα γνωριμία. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,13,28,36.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπάρχει κάτι που δεν σε ικανοποιεί στη δουλειά σου και για αυτό θα δουλέψεις προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση. Μην σε τρομάζει ο τρόπος που λειτουργεί ο αγαπημένος σου, κάτι σε ενοχλεί. Εάν δεν είσαι σε σχέση επικεντρώσου περισσότερο στον εαυτό σου και μετά μπες στη διαδικασία να ξεκινήσεις έναν νέο δεσμό. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 3,14,28,47.
ΛΕΩΝ
Μείνετε  προσηλωμένοι στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Μην χάνεται  τον δρόμο, μην παρασύρεστε από όσα συμβαίνουν γύρω σας. Βασικό για να κερδίσεις μία καλύτερη συμφωνία για τα οικονομικά σου, είναι να την διεκδικήσεις με αυτοπεποίθηση. Μην διστάσετε  να δείξετε το ενδιαφέρον σε έναν άνθρωπο που σας αρέσει πολύ. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 2,25,36,48.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αντιμετωπίζεις με όλο και περισσότερη αισιοδοξία τα επαγγελματικά σου και αυτό φαίνεται. Παρά τις αυξημένες σου υποχρεώσεις, είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου και θα το κάνεις με την πρώτη ευκαιρία. Μπορεί τα οικονομικά σου να έχουν βελτιωθεί, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι προσεκτική με τα έξοδά σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 7,13,22,41.
ΖΥΓΟΣ
Ακολούθησε τη λογική σου και κινήσου με γνώμονα αυτή για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν. Γίνε πιο δημιουργική και εκμεταλλεύσου ένα χόμπι σου για να σου φέρει περισσότερα έσοδα. Εσύ που είσαι σε μία σοβαρή σχέση καιρός να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να ασχοληθείς περισσότερο με τον αγαπημένο σου και το μέλλον σου μαζί του. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 6,11,28,43.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθάνεσαι ανανεωμένη και έτοιμη να κερδίσεις όλα όσα σου αξίζουν στα επαγγελματικά σου. Διεκδίκησε και όσα πρέπει να λάβεις στα οικονομικά σου. Μην αφήσεις χρέη του παρελθόντος να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, κάνε καλή διαχείριση των οικονομικών σου. Μην παρασυρθείς και πεις πράγματα στον αγαπημένο σου που δεν τα εννοείς. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,15,23,42.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές και σημαντικές οι αλλαγές που θα έρθουν  στη δουλειά σου, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για κάθε τι που θα σου φέρει η εβδομάδα. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολο σημείο, ειδικά τώρα που τελειώνει ο μήνας. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές που θα αλλάξουν τα πάντα στον προϋπολογισμό σου. Εσύ που είσαι σε μία σχέση, είναι σημαντικό να κάνεις μία μικρή υποχώρηση και να δεις τα πράγματα με ποιο καθαρό μυαλό. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 7,10,22,34.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιδανική περίοδος για να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. Μην βασιστείς όμως μόνο στη διαίσθησή σου. Άκουσε και τις συμβουλές που έχουν να σου δώσουν οι συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η στιγμή να κάνεις μία αλλαγή για να περνάς καλύτερα με τον αγαπημένο σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,12,37,41.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου είναι τέχνη που σιγά σιγά φαίνεται ότι μαθαίνεις καλά. Με ηρεμία ασχολήσου  μόνο με τις δικές σου υποχρεώσεις και μην αφήσεις τίποτα να σε από συντονίσει. Τα οικονομικά σου δεν έχουν βελτιωθεί όσο θα ήθελες, όμως είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Όσο για την προσωπική σου ζωή, καλύτερες μέρες έρχονται. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 6,11,28,34.
ΙΧΘΥΕΣ
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να ανεχτείς, όχι όμως το ψέμα. Ένα ψέμα που θα αποκαλυφθεί θα σε φέρει εκτός εαυτού και θα συγκρουστείς με έναν συνάδελφό σου. Έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου σού επιτρέπουν να σηκώσεις επιτέλους το ανάστημά σου και να κάνεις μερικές αγορές που εδώ και καιρό επιθυμούσες. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 9,11,22,41.
Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 6951106266)