Τι αποκαλύπτει η Έλενα Χριστοπούλου για την Βίκυ Καγιά

Tο ριάλιτι μοντέλων «Greece’ s Next Top Model» έγινε πολύ δημοφιλές στο κοινό με την τηλεθέαση των τελευταίων επεισοδίων να φτάνει στο κόκκινο.  Μέσα από αυτό το ριάλιτ δεν γνωρίσαμε μόνο την νέα γενιά μοντέλων, αλλά και την coach των κοριτσιών, Έλενα Χριστοπούλου, μια ιδιαίτερα αγαπητή persona. Η Έλενα Χριστοπούλου σε τελευταία της συνέντευξη αποκάλυψε τα τελευταία νέα για το GNTM2, αλλά και την Βίκυ Καγιά.

Η ίδια δίνοντας συνέντευξη στην εφημερίδα Real News δήλωσε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του GNTM2, ελπίζοντας να έχει την ίδια ανταπόκριση με το πρώτο.

Στην συνέχεια, πήρε θέση στις δηλώσεις για τον ιδιότροπο χαρακτήρα της Βίκυς Καγιά και το πώς προβλήθηκε αυτός στον αέρα του GNTM. «Η Βίκυ είναι αυτή που είναι, είναι leader και είναι αρχηγός μας. Το «Next Top Model» χωρίς την Καγιά δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Αυτό για εμένα είναι ξεκάθαρο… Δεν με ενδιαφέρει τι ακούγεται, αλλά τι ακούω ως επαγγελματίας για ένα κορίτσι 40 χρόνων, που κάνει μόντελινγκ από τα 14, που ξέρει πολύ καλά τι της γίνεται, που είναι επαγγελματίας, που είναι τόσο ψυχρή όσο και καλή. Εγώ αυτόν τον συνδυασμό δεν τον είχα ξανασυναντήσει στη δουλειά μου» τόνισε στην συνέντευξη της η Έλενα Χριστοπούλου.