, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άγρια διαμάχη μεταξύ γνωστού τραγουδιστή με τον μάνατζερ του για 50.000 ευρώ

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε τραγουδιστή πρώτης γραμμής και γνωστού μάνατζερ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Espresso, εφαλτήριο της διαμάχης αποτέλεσε ο δανεισμός μεγάλου ποσού απο την πλευρά του καλλιτέχνη προς τον μάνατζερ.
Ο γοητευτικός ερμηνευτής είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν από λίγο καιρό για τα προσωπικά του ζητήματα και καθώς είναι ιδιαίτερα γνωστός για την γενναιοδωρία και ευαισθησία του, αποφάσισε να βοηθήσει τον συνεργάτη του ως προς την πραγματοποίηση του ονείρου με το άνοιγμα μιας επιχείρησης εστίασης στα νότια προάστια. Ο μάνατζερ με την βοήθεια 50.000 ευρώ, από τον καλλιτέχνη, δημιούργησε την επιχείρηση, που τόσο πολύ επιθυμούσε, η οποία φανηκε να ευημερεί. Για αυτό το λόγο,ξεκίνησε να αποπληρώνει με αργούς ρυθμούς το χρέος του, ενώ συγχρόνως εκπλήρωνε τις επαγγλεματικές του υποχρεώσεις κλείνοντας εκτός από live σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα και τηλεοπτικές συνεντεύξεις.
Ωστόσο, η ένταση κορυφώθηκε στην τελική εκκαθάριση του ανεξόφλητου ποσού, με την διαφωνία του δανειστή, που υποστήριζε ότι το εναπομείναν ποσό έφτανε τα 14.000 ευρώ και του δανειζόμενου που ισχυρίζεται ότι πρόκειται μόλις για 7.000 ευρώ. Η κάθε πλευρά επιμένει στην θέση της, ώσπου η κατάληξη της συνεργασίας τους απέβει μοιραία με την απόλυση του μάνατζερ.
Η διαμάχη τους, βέβαια, δεν σταματά εδώ, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής σκέφτεται για το άν θα πρέπει να κινηθεί νομικά ή να περιμένει ελπίζοντας στην πλήρη αποπληρωμή του ποσού.
Βέβαια, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Espresso, ο εν λόγω μάνατζερ δεν χαίρει ιδαίτερης εκτίμησης στον καλλιτεχνικό χώρο λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα του. Προηγούμενες συνεργασίες του συγκεκριμένου μάνατζερ, με καλλιτέχνη της ποπ σκηνής αλλά και τραγουδίστριας, δεν ευοδώθηκαν επίσης, καθώς απολύθηκε και στις δύο περιπτώσεις σε μόλις λίγους μήνες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.