, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Συγκινεί ο αποχαιρετισμός της Σεμίνας Διγενή για τη Μαριάννα Τόλη

Η γνωστή δημοσιογράφος, Σεμίνα Διγενή, συγκίνησε με το μήνυμα της για τον οριστικό αποχαιρετισμό με την φίλη της Μαριάννα Τόλη.
Η δημοσιογράφος έχασε έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο από το περιβάλλον της και θέλησε να γράψει ένα πραγματικά συγκινητικό μήνυμα στο Facebook για να την αποχαιρετήσει.
«Έφυγε ένα σπάνιο πλάσμα. Από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Η πολύτιμη φίλη μου. Η χαρούμενη γειτόνισά μου. Η έντιμη και υποδειγματική συνεργάτης επί χρόνια. Η πιο τρυφερή, η πιο ειλικρινής, η πιο αισιόδοξη, η πιο ευγενική κι η πιο γενναιόδωρη. Η αγαπημένη μου Μαριάνα Τόλη ταξιδεύει στους υπέροχους παραδείσους, που ονειρευόταν και που μετέφερε ολοζώντανους στα παραμύθια που ανέβαζε στη σκηνή» .

«Αυτή τη φορά η “Πεντάμορφη” δεν τα κατάφερε με το “Τέρας”… Καληνύχτα αγάπη μου, θα σ αγαπάω και θα σε σκέφτομαι πάντα» έγραψε η Σεμίνα Διγενή, αναρτώντας και μία φωτογραφία της αξέχαστης ηθοποιού και τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.