, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Βάφτισαν την κόρη τους (ΦΩΤΟ)

Πιο χαρούμενοι από ποτέ φαίνονται να είναι η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης, καθώς χθες την Κυριακή 19 Μάη βάφτισαν την κορούλα τους, που είναι 11 μηνών.
Το ιερό μυστήριο τελέστηκε στην πόλη που διαμένει τελευταία το ζευγάρι, την Αλεξανδρούπολη, από όπου και κατάγεται ο Μιχάλης. Χρέη νονού της μπέμπας ανέλαβε ο πολύ καλός φίλος τους και Κύπριος επιχειρηματίας Αλέξης Παπασάββας!
Πιο συγκεκριμένα, η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ και οι λίγες σχετικές φωτογραφίες που είδαμε, ανέβηκαν στο Instagram από fan club του ζευγαριού, με τους ίδιους να μην ποστάρουν κάτι σχετικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@iviadamou_ Με νεο λουκ η ομορφη Ηβη μας στη βαφτιση της κορης της(Ανατολη/νεφελη) μαζι με της αδερφη της @cleoadamou να σας ζησει 🎈👏👶😀✌❤❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη We Love Ivi Adamou (@weloveivi) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Μιχάλης μας στη βάπτιση της κόρης του μαζί με την αδελφή της Ήβης μας #christeningday #christening #AnatoliNefeli #Baby #Michalis #Stavento #daddy #Happydaddy #happyaunt #Cleopatraadamou #family #alexandroupoli @michalis_stavento 💗🌸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavento News (@staventonews) στις

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.