Απειλητικά μηνύματα προς την Κατερίνα Καινούργιου

Τις τελευταίες 24 ώρες η Κατερίνα Καινούργιου δέχεται δεκάδες απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον λόγο ότι έκανε ρατσιστικές δηλώσεις στον αέρα της εκπομπής της. Έτσι αποφάσισε να δώσει την απάντησή της τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά μέσα από post και Instastories.

Σε βίντεο της χθεσινής εκπομπής του «Ευτυχείτε» έγινε σχολιασμός της λίστας με τους ομορφότερους άντρες στον πλανήτη. Στην κορυφή της λίστας βρέθηκαν τα μέλη του πιο διάσημου συγκροτήματος αυτής της στιγμής στον πλανήτη, του συγκροτήματος BTS, το οποίο απαρτίζουν επτά νεαρά αγόρια από την Κορέα. Όπως είναι γνωστό στη μόδα της χώρας κυριαρχεί το έντονο make up και τα έντονα χρώματα στα μαλλιά και στον αντρικό και τον γυναικείο πληθυσμό.

Οι fans τους συγκροτήματος και στην Ελλάδα ξεκίνησαν έναν πόλεμο στα social media κατά της παρουσιάστριας, αλλά και της εκπομπής και των συντελεστών της. Οι οπαδοί του συγκροτήματος θεώρησαν πως ήταν προσβλητικά τα σχόλια που ακούστηκαν για τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε, απάντησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας:

«Ο σεβασμός της κουλτούρας κάθε λαού, είναι αδιαμφισβήτητος και αποτελεί μία από τις αρχές μου. Όπως επίσης και η στήριξη και αποδοχή κάθε διαφορετικότητας που ποτέ δεν αντιμετώπισα ως κάτι λανθασμένο ή κακό. Αντίθετα μάλιστα τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική ζωή μου, παλεύω καθημερινά για το αντίθετο. Το να σχολιάσω χιουμοριστικά μια «λίστα» με ωραίους άνδρες στο πλαίσιο θέματος της εκπομπής που παρουσιάζω, δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος BTS, ή κανενός άλλου».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

https://youtu.be/5oXJnhwRI9Q