, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γνωρίστε τα κορίτσια του Power of Love 2 (ΦΩΤΟ)

Αυτά είναι τα 7 κορίτσια που θα πάρουν μέρος στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι σχέσεων  που ξεκίνησε στο ΣΚΑΪ υπό την παραγωγή του Ατσούν.

Η Ζένια Σολδάτου είναι μισή Ελληνίδα και μισή Ρωσίδα. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και τα καλοκαιρία την πετυχαίνεις στη Χαλκιδική. Λατρεύει τα ζώα και τα ταξίδια. Η αρχηγός των κοριτσιών ενηλικιώθηκε στα 90’s και δεν ντρέπεται να το πει.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου είναι δημοσιογράφος. Φαίνεται να θέλει «σαν τρελή» καριέρα στην τηλεόραση και το προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια. Αγαπά να ακούει Παντελίδη και γενικότερα ελληνικά. Τη φωνάζουν Λενίνα και είναι η κουμπάρα του ζεύγους Παντελίδη-Φιλίππου.

Η Μαργαρίτα Νέρτζη είναι βέρα Σαλονικιά, dj και συνθέτης. Επίσης ασχολείται με την μουσική και κάνοντας φωνητικά σε μουσικά δρώμενα. Έχει συνεργαστεί μάλιστα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των “Ράδιο Αρβύλα”. Μπορεί να την πετύχεις στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, στο Ποσείδι, καθώς εκεί συνηθίζει να κάνει διακοπές.

Η Ραφαέλα Τσαντεκίδου είναι ακόμη μια θεσσαλονικιά στο παιχνίδι του έρωτα. Επαγγέλλεται nail artist ενώ έχει δουλέψει και ως promotion girl. Της αρέσει η “Θεσσαλονίκη by night” και έχει ένα σκυλάκι τον Έντυ.

Η Άννα Ελευθερίου είναι η Κύπρια της παρέας. Δηλώνει youtuber και μπήκε στο ριάλιτι σχέσεων για να προωθήσει το κανάλι της στο youtube. Είναι fan της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής, αν και δεν έχει την καλύτερη εικόνα για το σώμα της. Δεν της αρέσει να φωτογραφίζεται με μαγιό. Αν και νομίζουμε ότι θα τις φύγουν οι ντροπές μέσα στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/BPptvz4DE_s/

Η Ρένια Τσακίρη είναι γνωστή στο κοινό της Αθηναϊκής νύχτας έχοντας δουλέψει ως χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά του κέντρου και των δυτικών προαστίων. Είναι το κορίτσι που το καλοκαίρι θα πάει οπωσδήποτε Μύκονο και της αρέσει να προβάλει την “πίσω όψη” της.

Η Αργυρώ Τσιοράνου έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο. Δηλώνει στιχουργός , αλλά και τραγουδίστρια. Στα 21 της θέλει να κάνει καριέρα και να γίνει γνωστή και εκτός Κρήτης. Ο επαγγελματικός τομέας που θέλει να ακολουθήσει είναι η μόδα, καθώς αγαπά τα “φιρμάτα” ρούχα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.