, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Η Ειρήνη Καζαριάν νικήτρια του GNTM

Στον μεγάλο τελικό του Greece’ s Next Top Model, τα κορίτσια πέρασαν από 4 συνολικά δοκιμασίες προκειμένου να ανακηρυχτεί η νικήτρια του show.
Οι τρεις καλύτερες που έφτασαν στον τελικό, η Ειρήνη Καζαριάν, η Μαριάννα Παινέση και η Εβελίνα Σκίτσκο, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες δοκιμασίες του διαγωνισμού.
Οι δοκιμασίες ήταν τέσσερις και είχαν να κάνουν με Χριστουγεννιάτικες βραδιές, η κάθε μια διαφορετικού τύπου, από την οικογενειακή θαλπωρή στον έρωτα.
Στην πρώτη δοκιμασία φωτογραφήθηκαν με τους συγγενείς τους σε ένα οικογενειακό δείπνο. Η δεύτερη δοκιμασία ήταν ένα χορευτικό πάρτι με φίλους, όπου μαζί με τις φιναλίστ φωτογραφήθηκαν και 10 άντρες μοντέλα. Σε αυτήν την δοκιμασία ούτε καν οι κριτές μπόρεσαν να αντισταθούν στο εορταστικό κλίμα. Για αυτό τον λόγο στα τελευταία κλικ μπήκαν και εκείνοι στην φωτογραφία.
Η τρίτη δοκιμασία ήταν μια Prive βραδιά με το αγόρι τους. Ένα γοητευτικότατο μοντέλο συνόδεψε τις κοπέλες ως συμπρωταγωνιστής στην τελική φωτογράφιση. Η κριτές και το τηλεοπτικό κοινό βαθμολόγησαν την Μαριάννα Παινέση 149 με βαθμούς συνολικά, την Ειρήνη Καζαριάν 162 με βαθμούς συνολικά και την Εβελίνα 154 με βαθμούς συνολικά.
Η μεγάλη νικήτρια του φετινού GNTM είναι η Ειρήνη Καζαριάν, κερδίζοντας 50.000 ευρώ, ένα χρυσό συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στον Αμβούργο, μονοετές συμβόλαιο με την εταιρεία Dust and cream και ένα εξώφυλλο για το περιοδικό Instyle.
Δείτε το απόσπασμα του τελικού:
https://youtu.be/_KdxqU2Gr0Y

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.