, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η πιο στιλάτη εμφάνιση της Σπυροπούλου στη Νέα Υόρκη

Το 2018 ήταν αναμφίβολα η χρονιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αφού μετά τη συμμετοχή της στο Survivor έγινε από τα  πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Η παρουσίαση της στο My Style Rocks είναι γεμίζει τα απογεύματά μας ανεβάζοντας την δημοφιλία του παιχνιδιού. Δεν είναι περίεργο που το My style rocks είναι το μόνο παιχνίδι της φετινής σεζόν που παίρνει παράταση για την επόμενη.
Η ξανθιά παρουσιάστρια περνάει τις διακοπές των Χριστουγέννων της στη στολισμένη Νέα Υόρκη και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία απίστευτα όμορφη και στιλάτη φωτογραφία της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως έχει αναβαθμίσει πολύ το στυλ της στην εκπομπή, την οποία παρουσιάζει. Στην φωτογραφία, η Κωνσταντίνα περπατά σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης και το ντύσιμο της συνδυάζει το κομψό και το άνετο. Δεν ξέρουμε ποιο είναι το concept της, αλλά αν ήμασταν ο Στέλιος Κουδουνάρης στο πινακάκι μας θα της βάζαμε το πρώτο 5αρι της εκπομπής.

«It’s Christmas baby ♥️??☃ The most wonderful time of the year», έγραψε στη λεζάντα της.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.