, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η σκληρή παιδική ηλικία του Γιάννη Στάνκογλου

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου, μιλά σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» για την οικογένειά του, για τον σκληρό τρόπο που μεγάλωσε.

Ο ηθοποιός αναφέρει ότι ποτέ στην παιδική του ηλικία δεν είχε ακούσει παραμύθια από τους γονείς του. Αντιθέτως, του έλεγαν κάποιες ιστορίες που ήταν πολύ ρεαλιστικές, κυρίως πράγματα από την ζωή τους. Ο ίδιος αναφέρει «Μεγάλωσα κάπως σκληρά… Ίσως ήταν οι πιο μαλακοί γονείς που υπάρχουν. Μου έδωσαν πολλή ελευθερία. Απλά δεν ήξεραν να λένε παραμύθια. Ήταν παραμύθι η ζωή τους. Το σκάσανε από τον Έβρο, έφτασαν μαζί στην Αθήνα να δουλέψουν για μια καλύτερη ζωή και το παραμύθι τους ήμουν εγώ, ας πούμε».

Ως πατέρας δύο παιδιών σήμερα, συμβουλεύει και τους νέους μπαμπάδες «Λάθη πάντα θα κάνεις, δεν γίνεται αλλιώς, αυτή είναι η ζωή. Αλλά οι γονείς είναι μάστιγα. Το πιστεύω αυτό. Σαν μια αρρώστια πάνω στα παιδιά τους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα παιδιά είναι έξω από εμάς, δεν μας ανήκουν».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.