, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Paris Jackson μιλά πρώτη φορά για τον «βασιλιά της ποπ»

Πρώτη φορά η κόρη του Michael Jackson σχολιάζει τις αποκαλύψεις για τον πατέρα της, που τον θέλουν να ήταν παιδόφιλος.

Η 20χρονη κόρη του «βασιλιά της ποπ», πήρε θέση μέσω Twitter. Συγκεκριμένα, απάντησε σε ένα tweet, το οποίο υποστηρίζει ότι η Paris πιστεύει πως ο πατέρας της είναι αθώος κι ότι όλο αυτό θα καταστρέψει την καριέρα της.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι η Paris Jackson, αρνείται να δει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», στο οποίο παρουσιάζονται σοκαριστικές μαρτυρίες παιδιών, που καταγγέλλουν ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά ο διάσημος τραγουδιστής.

«Η Paris Jackson, πιστεύει πως ο πατέρας της, είναι αθώος αναφορικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση», γράφει χαρακτηριστικά το tweet.

Απαντώντας η 20χρονη, δεν το επιβεβαίωσε και αρνήθηκε ότι έχει κάνει οποιαδήποτε επίσημη δήλωση σχετικά με τη στάση της, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πιστεύει τις κατηγορίες κατά του πατέρα της.

«Στην πραγματικότητα, δεν έχω κάνει δηλώσεις ακόμα, ιδιαίτερα όσον αφορά το πώς όλο αυτό επηρεάζει την επαγγελματική μου ζωή», έγραψε και στη συνέχεια δε δίστασε να κάνει πλάκα, λέγοντας: «Όλοι σας παίρνετε τη ζωή μου πιο σοβαρά από εμένα την ίδια. Χαλαρώστε!».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.