, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε τη διάθεση στο ζενίθ με δύο μοναδικές συναυλίες σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Η ZeniΘ, χορηγός της συναυλίας, προσέφερε την κορυφαία της ενέργεια, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες της και σε τυχερούς νικητές διαγωνισμών
H ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στήριξε με όλη της την ενέργεια τις κορυφαίες συναυλίες του καλοκαιριού,τις δύοlive εμφανίσεις του απόλυτου Έλληνα performer Σάκη Ρουβά, παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο, στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη!
Η διάθεση του κοινού εκτοξεύθηκε στα ύψη, ενώ έξι συνολικά τυχεροί νικητές διαγωνισμών της ZeniΘ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της κάθε πόλης. Επιπλέον, στο πλαίσιο της χορηγίας,η ZeniΘ εξασφάλισε τη δυνατότητα για τους πελάτες της να παρακολουθήσουν την κάθε συναυλία με προνομιακή τιμή, ενώ προσέφερε σε 50 τυχερούς νικητές δωρεάν διπλά εισιτήρια.
Λίγες ώρες πριν την κάθε συναυλία, ο Σάκης Ρουβάς πραγματοποίησε μια στάση στα καταστήματα ZeniΘ της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης και ανακοίνωσε τους 10 τυχερούς νικητές διαγωνισμού που κέρδισαν 8 μήνες δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ!Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη και να φωτογραφηθούν μαζί του, λίγο πριν τον απολαύσουν live επί σκηνής.

Ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ δήλωσε: «Όλοι εμείς στη ZeniΘ θέλουμε να εκφράσουμε τη χαρά μας που στηρίξαμε τις δύο κορυφαίες συναυλίες του καλοκαιριού στη Θεσσαλία και τη Θεσσαλονίκη, από όπου ξεκινήσαμε την 20χρονη πορεία μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας. Ο Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Έλληναςstar ξεσήκωσε τα πλήθη και ανέβασε τη διάθεση όλων στο ζενίθ! Τον ευχαριστούμε θερμά που μας χάρισε μια μοναδική εμπειρία, τόσο με τη live παρουσία του όσο και με την αξέχαστη εμπειρία που προσέφερε σε όσους παρευρέθηκαν στα καταστήματα της ZeniΘ! Για ακόμη μια φορά, αποδεικνύουμε έμπρακτα τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες της ZeniΘ μοναδικά προνόμια και κορυφαίες εμπειρίες».
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.