, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Σκαρμούτσος αποκαλύπτει το γεμάτο καταχρήσεις παρελθόν του

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το MasterChef το 2010 και είναι ένας από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς μάγειρες.

Το όνειρό του ήταν να γίνει οικονομολόγος, ωστόσο όταν του δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί για μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Αμερικής, κατάλαβε ότι αυτή η δουλειά δεν ήταν για εκείνον μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

«Υπήρξε ένα διάστημα που είναι σε σύννεφο. Ένα διάστημα αρκετά μεγάλο, γύρω στα 10 χρόνια στο οποίο ξέδωσα. Τα έδωσα όλα. Όταν κατάλαβα ότι δεν είχα τον έλεγχο του εαυτού μου. Όταν κατάλαβα ότι ξύπναγα το πρωί και για να σκεφτώ έπρεπε να πιώ ή να κάνω χρήση ναρκωτικών. Όταν έφτανε μεσημέρι και ήξερα ότι για να συνεχίσω έπρεπε να πιω ή να κάνω χρήση ναρκωτικών. Όταν ανυπομονούσα να τελειώσω τις δουλειές μου για να γυρίσω σπίτι και να πιω ή να κάνω χρήση ναρκωτικών Είναι τραγικό. Κι επίσης όταν σιχάθηκα τον εαυτό μου πραγματικά. Κοίταξα μια μέρα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα ότι εσύ δεν είσαι αυτός.»

Η γέννηση του γιου του τον κάνει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει την επιτυχημένη πορεία του στα τηλεοπτικά πλατό.

Δείτε το απόσπασμα:

https://youtu.be/nPGviUjFW3A

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.