, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιος γνωστός παρουσιαστής θα γίνει μπαμπάς το 2019

Ο λόγος για τον Ευτύχη Μπλέτσα, τον παρουσιαστή που μας έχει ταξιδέψει ανά τον κόσμο μέσα από τις ταξιδιωτικές του εκπομπές  εδώ και αρκετά χρόνια. Εκείνος και η σύντροφός του, περιμένουν παιδάκι και μας το ανακοίνωσαν την πρωτοχρονιά!

https://www.instagram.com/p/BsGR51QHx–/

Ο Ευτύχης Μπλέτσας, ανέβασε μια φωτογραφία με την εγκυμονούσα αγαπημένη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ παράλληλα η σύντροφός του, ανέβασε την ίδια εικόνα, γράφοντας:

«Το 2019 θα αλλάξει όλη την ζωή μας. Κυριολεκτικά. Η οικογένεια μας θα μεγαλώσει και πλέον τα ταξίδια μας ανά τον κόσμο θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο νόημα. Θα γίνουμε 3.. οκ 4 ρε @herculesthedoggr!

Αγγελουδι μου, κάθε νέα χώρα που θα επισκεπτόμαστε, θα είναι μια καινούρια ευκαιρία για να σου μάθουμε τον κόσμο. Κάθε νέο ταξίδι, θα είναι μια ευκαιρία για να σου δείξουμε πόσο ξεχωριστοί είναι οι λαοί του πλανήτη. Κάθε καινούρια εξερεύνηση, θα είναι ευκαιρία για να σε μάθουμε και να μας μάθεις καλύτερα.

Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται. Το συναίσθημα που νιώθω με κάθε σου κλωτσιά δεν ήξερα ότι υπάρχει. Η αγάπη που νιώθω για σένα πριν καν σε γνωρίσω είναι μοναδική.

Είσαι το μόνο πράγμα που θα μπει ανάμεσα μας και θα ενώσει τις ζωές μας με τον πιο όμορφο τρόπο.

Σ’αγαπάω πριν καν σε γνωρίσω. Σε περιμένουμε. Ανυπομονούμε»!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.