, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιο ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα παντρευτεί το 2019

Ο λόγος για τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά και τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Κομμάτα. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα, που θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Σύµφωνα µε πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον, οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν µέσα στο 2019.
Έπειτα από περίπου δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι δηλώνει παράφορα ερωτευµένο και ανυποµονεί για το επόµενο βήµα. Έχουν ήδη εγκατασταθεί µόνιµα στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του Γιώργου Σαµαρά, και θέλουν να δημιουργήσουν εκεί την οικογένεια τους.

Η Κωνσταντίνα, σύμφωνα με τη Realnews, κάνει τα πάντα για τον σύντροφό της, γι’ αυτό και συµφώνησε από την πρώτη στιγµή για τη µετακόµιση. Μέχρι πρότινος, είχαν ταξιδέψει στην Τουρκία, όπου ο Γιώργος Σαµαράς αγωνιζόταν µε τη φανέλα της οµάδας Σαµσουνσπόρ.
Η 1η Ιανουαρίου, άλλωστε, είναι και η ηµεροµηνία της επετείου τους, οπότε έχουν έναν ακόµη λόγο να περιμένουν µε ανυπομονησία τις γιορτές. Οι δύο τους συγκαταλέγονται στα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.