, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πώς η Kylie Jenner βρήκε αποδείξεις για την απιστία του αγοριού της

Η τηλεστάρ Kylie μετά από έναν τσακωμό με το αγόρι της, τον κατηγόρησε για απιστία κι εκείνος, όπως φαίνεται, ακύρωσε την προγραμματισμένη του συναυλία για να πείσει τη μητέρα της κόρης του ότι όλο αυτό είναι μία παρεξήγηση, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι συνέβη.

Οι πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ήθελαν τη διάσημη σταρ να βασίζεται σε αποδείξεις για την απιστία και φαίνεται κάτι τέτοιο να ισχύει. Πηγή είπε στη «Hollywood Life» ότι η Kylie έψαξε το κινητό του Travis και γι’ αυτό έγινε ο τσακωμός.

Ειδικά μετά το σκάνδαλο και το σοκ που πέρασε με τη Jordyn που πρόδωσε τη φιλία της που παραδέχτηκε ότι βρέθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με τον σύντροφο της αδερφής της, Khloe, ποιος να την αδικήσει που της έχουν δημιουργηθεί θέματα εμπιστοσύνης;

Πάντως, μία άλλη πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι αναφέρει ότι ο Travis συνεχίζει και τα αρνείται όλα, ενώ η Kylie, γνωρίζοντας και η ίδια πόσο εύκολα μπορεί να γίνει κάποια παρεξήγηση όταν είσαι στα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθεί να δει καθαρά την κατάσταση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.