, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Σιγοκαίει»… ακόμα η κόντρα Εύης Ιωαννίδου-Κατερίνας Καινούργιου

Η κόντρα αυτή, ανάμεσα στο μοντέλο και την παρουσιάστρια, γεννήθηκε μετά την αποχώρησή της Εύης Ιωαννίδου από το σπίτι του ριάλιτι μοντέλων GNTM. Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και εκεί αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου , κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε», για την ηλικία της. Η Εύη επέλεξε να βγάλει στον «αέρα» την ταυτότητά της προκειμένου να αποδείξει στην Κατερίνα Καινούργιου ότι κάνει λάθος.

Η εκρηκτική Εύη Ιωαννίδου μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό στο περιοδικό «People» αφήνοντας νέες μπηχτές για την παρουσιάστρια  λέγοντας «Με πείραξε που η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι με ξέρει και λέω ψέματα. Δεν με ξέρει. Μπορεί να έχουμε κάποιες κοινές παρέες στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έχουμε βρεθεί ποτέ».

Το μοντέλο εξήγησε γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία να δείξει την ταυτότητα της τονίζοντας ότι «Γιατί όταν υποστηρίζεις ότι λέω ψέματα για την ηλικία μου και ότι δεν είμαι 23 αλλά 28. Δεν θέλω να γίνομαι θέμα. Αναπαράγεται και πάει λέγοντας».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.