, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στα δικαστήρια η Καζαριάν του GNTM για το ροζ βίντεο

Ακόμη και μετά τη νίκη της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM, το όνομα της Ειρήνης Καζαριάν συνεχίζει να μας απασχολεί. Κυκλοφόρησε εξώφυλλο ελληνικής εφημερίδας, το οποίο την ενέπλεκε σε ροζ σκάνδαλο, αν και το μόνο που κατάφερε ήταν αυξήσει τη δημοτικότητά της.

Το εξώφυλλο ήταν της γνωστής σε όλους εφημερίδας «Μακελειό» του Στέφανου Χίου , και έδειχνε σκηνές από το «ροζ βίντεο», χωρίς όμως καμία απόδειξη ότι η υποφαινόμενη κοπέλα είναι το συγκεκριμένο μοντέλο.

Τα σχόλια από τους followers της Ειρήνης στα social media έχουν πάρει φωτιά, αφού πολλοί είναι αυτοί που την υποστηρίζουν και θεωρούν το δημοσίευμα ψεύτικο, ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που την κατακρίνουν έντονα.

Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει απαντήσει στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ωστόσο όπως μας ενημέρωσε η αδερφή της μέσω ενός insta story, η ίδια απευθύνθηκε στην δικαιοσύνη προκειμένου να προστατευτεί η προσωπικότητά της.

Η Ειρήνη Καζαριάν, η νικήτρια του Greece’s Next Top Model, έχει κινηθεί νομικά κατά δημοσιεύματος.

Η αδερφή της Ειρήνης έγραψε σε instastory της:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.