, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στην καρδιά του καλοκαιριού ο μεγάλος τελικός!

Σε ευθεία τελικής τροχιάς μπαίνουν τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2019 και οδεύουν προς την τελική κορύφωσή τους… Ο μεγάλος Τελικός των καλλιστείων έχει οριστεί και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου 2019 στο κτήμα Αριάδνη, στο ANAISCLUB, στην Βαρυμπόμπη.
Την λαμπερή βραδιά θα παρουσιάσουν η ηθοποιός Νικολέτα Καρρά και ο Πρόεδρος των Καλλιστείων Γιώργος Κούβαρης. Στα Decks θα κάνει μοναδική εμφάνιση η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία εκτός από την επιμέλεια των μουσικών κομματιών, θα έχει ενεργό ρόλο στην παρουσίαση, αφού θα σχολιάζει όπως μόνο εκείνη γνωρίζει καλά τόσα χρόνια…




Φέτος, η χρονιά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη, τόσο σε λάμψη, όσο και σε ποιότητα. Ο μεγαλύτερος Εθνικός Διαγωνισμός Ομορφιάς της χώρας είναι προ των πυλών…
Το 2019 για τα Καλλιστεία GS HELLAS 2019 ορίστηκε ως η χρονιά ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ. Έξι σχεδιαστές μόδας εμπνεύστηκαν από το διαχρονικό Fashion Icon και δημιούργησαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τον θεσμό μοναδικά ρούχα, μαγιό, κοσμήματα και τσάντες. Τα μαγιό σχεδίασαν η Μάρθα Αδαμίδου-για τις γυναίκες- και ο Δημήτρης Στρέπκος-για τους άντρες- τα φορέματα ο Χάρης Τσιάρας και ο Ερωτόκριτος τα κοστούμια. Τέλος, τα κοσμήματα σχεδίασε η Λίνα Τουπεκτσή και τις τσάντες η Βικτώρια Κεφάλα.

Στόχος και όραμα για τον θεσμό είναι η προώθηση της πολιτιστικής ελληνικής κληρονομιάς μέσω της ομορφιάς, στους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς ανά τον κόσμο. Από φέτος, τα Εθνικά Καλλιστεία GSHELLAS, γίνονται κυρίαρχη δύναμη ομορφιάς της χώρας, αφού πέρασαν στην κατοχή τους τα δικαιώματα 4 topδιεθνών διαγωνισμών και είναι οι εξής: Για τις γυναίκες MISS EARTH, MISS GLOW, MISS CONTINENTS και για τους άντρες MIS TER UNIVERSAL AMBASSONDOR.

Να τονίσουμε επίσης ότι την μεγάλη βραδιά του τελικού θα βραβευτούν τέσσερα πρόσωπα για την προσφορά τους, και την ιστορία που έχουν αφήσει πίσω τους, ο καθένας στον τομέα του, η Μαίρη Λίντα από τον χώρο του τραγουδιού, ο Μίμης Πλέσσας για την  προσφορά του στο Ελληνικό τραγούδι, η Γιώτα Γουρδομιχάλη από τον χώρο των γραμμάτων, και ο Κυριάκος Κερανόπουλος για τα 30 χρόνια στον θεσμό των καλλιστείων, όπου μάλιστα για 3η συνεχόμενη χρονιά θα διαλέξει την ΣΤΑΡ ΑΤΤΙΚΗΣ μέσα από τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2019.

Η κριτική επιτροπή των Καλλιστείων αποτελείται από τον χώρο των Τεχνών, των Γραμμάτων και των Επιστημών και είναι οι εξής:

  1. ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ
  3. ΛΙΝΑ ΤΟΥΠΕΚΤΣΗ
  4. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
  5. ΜΑΡΘΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ
  6. ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
  7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
  8. ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  9. ΕΙΡΗΝΗ ΛΙΓΚΟΡΗ
  10. FERNANDO GANDHI
  11. ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ
  12. LAOURA GONZALES
  13. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ
  14. ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ
  15. ΓΙΩΤΑ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗ
  16. ΤΣΙΑΓΚΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  17. ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ
  18. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ
  19. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ
  20. GASPAR CRUZ

Φέτος, το εντυπωσιακότερο όλων είναι πως στην επιτροπή θα δώσουν το παρόν, τρείς διεθνείς κριτές, τους οποίους ‘ταξίδεψε’ ο θεσμός με προσωπικά του έξοδα. Ο Γκασπάρ Κρουζκάτοχος δικαιωμάτων MISS CONTINNETS , από την Αμερική, Ο Φερνάντο Γκάντι κάτοχος δικαιωμάτων MR UNIVERSAL AMBASSADOR , από την Ινδονησία και η Λάουρα Γκονζάλεζ , MissΥφήλιος 2017 από την Κολομβία.
Όλα φαντάζουν μοναδικά. Ραντεβού επί σκηνής στο ANAISCLUB-26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 στις 21:00

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.