, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Τέλος η κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μαρία Ηλιάκη

Εδώ και αρκετά χρόνια οι δύο γνωστές παρουσιάστριες λόγω μιας παρεξήγησης δεν είχαν ανταλλάξει ούτε γεια μεταξύ τους. Όλα άλλαξαν όμως το βράδυ του Σαββάτου, όπου οι δύο του βρέθηκαν ξανά μαζί σε βραδινή έξοδο.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε», ότι η Μαρία Ηλιάκη της έστειλε μήνυμα επειδή νόμιζε ότι της χάκαραν τον λογαριασμό.

Η Κατερίνα εξομολογήθηκε «Μου έστειλε η Ηλιάκη μήνυμα. Έχω χαρεί πάρα πολύ. Το Σάββατο εμένα χάκαραν τον λογαριασμό μου στο facebook και ξαφνικά άρχισαν να στέλνουν μηνύματα σε κόσμο ότι έχω ανάγκη από χρήματα. Μου έστειλε η Ηλιάκη στο instagram, μου λέει “Είσαι καλά, χρειάζεσαι κάτι;”, δεν καταλάβαινα, έχουμε τόσα χρόνια να μιλήσουμε, της λέω “Μαρία εσύ είσαι;”, “Ναι μωρή μου λέει, ποιος να είναι;”, μου εξήγησε ότι της έχουν στείλει αυτό το μήνυμα και της είπα ότι μάλλον με έχουν χακάρει»

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας «Η κοπέλα μου έστειλε μήνυμα και με προειδοποίησε. Είχαμε χρόνια να μιλήσουμε, αν την δω έξω θα μιλήσουμε, θα πούμε ένα γεια, θα την φιλήσω. Αν μου έλεγε να πάμε για καφέ θα πήγαινα, τι έχουμε να χωρίσουμε;». Η Κατερίνα φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει τις διαδικασίες επανασύνδεσης με τη Μαρία Ηλιάκη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.