, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα άστρα αποκαλύπτουν… (2 – 8 Φεβρουαρίου)

ΚΡΙΟΣ

Μία πληθώρα συναισθημάτων, θα εκφράζουν τον ερωτισμό σας, δίνοντας όμορφες στιγμές στην σχέση σας. Η διάθεση, να αναζωπυρώσετε την σχέση σας θα είναι έντονη αυτήν την εβδομάδα και η προσφορά και τα δώρα, θα βοηθήσουν να ανανεωθείτε. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,11,25,33.

ΤΑΥΡΟΣ

Απλά καθημερινά πράγματα, θα σας ανησυχήσουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας και θα μειώσουν την ζωτική σας ενέργεια. Ίσως, σας αγχώσουν οι σκέψεις να τα προλάβετε και να φανείτε αντάξιοι, αλλά τα απρόοπτα δεν θα πάρουν θέση, κάνοντάς σας να χάσετε τον έλεγχο. Προσπαθήστε να τα δείτε πιο ξεκάθαρα και να βρείτε χρόνο με τον εαυτό σας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,14,22,43.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να επανορθώσετε πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και να ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις, διοργανώνοντας νέα σχέδια στον χώρο σας. Οι βλέψεις για το μέλλον, θα είναι πιο ξεκάθαρες και θα μπορέσετε να βγάλετε το αντίστοιχο πόρισμα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,12,36,44.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, εμφανίζεται έντονα και σας ταλαιπωρεί στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Μείνετε στο σπίτι ή συζητήστε με άτομα εμπιστοσύνης και καταθέστε τους, τις ανησυχίες σας, έτσι ώστε να αποβάλλετε το άγχος που σας έχει καταβάλει. Μην αφήνετε την υπερευαισθησία σας, να καθορίζει τις σκέψεις σας, απλά χαλιναγωγήστε τη. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…1,16,33,45.

ΛΕΩΝ

Η στροφή που έχουν πάρει τα πράγματα γύρω σας, αποζητούν περισσότερη ενέργεια και εσείς αισθάνεστε ότι έχετε μειωμένες δυνατότητες, να τα αντιμετωπίσετε. Αυτό σας προκαλεί ανασφάλεια και φέρει αρνητικές συνέπειες στην ιδιωτική σας ζωή.  Ίσως η επικοινωνία με τους αγαπημένους σας, δώσει μία ανάσα στο θέμα που σας απασχολεί. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,11,26,48.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γλυκύτητα που εμπεριέχουν οι τρόποι σας και η εύθυμη συμπεριφορά σας, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Δείξτε τους την πρόθεση που έχετε, να ενεργοποιήσετε μία καλή συνεργασία και στηρίξτε τα σχέδια που έχετε οργανώσει, για την εξέλιξή σας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,6,19,47.

ΖΥΓΟΣ

Η συμπεριφορά σας, ίσως παρουσιάσει μία ορμητικότητα απέναντι στους άλλους, σχηματίζοντας εντάσεις και αντιφάσεις. Καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε από συζητήσεις, που έχουν την δυνατότητα να σας βγάλουν εκτός ορίων και μετανιώσετε αργότερα γι’ αυτό. Βαδίστε με πιο σταθερά βήματα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,13,26,47.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποθέσεις που ανήκουν σε κρυφές καταστάσεις, θα έρθουν στο φως και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με σύνεση και ωριμότητα. Η επιφυλακτικότητα, θα είναι το όπλο σας για την υπεράσπισή σας και ίσως για τους κρυφούς εχθρούς, που θα κάνουν την εμφάνιση τους. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,21,36,42.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο φιλικός σας περίγυρος, είναι σε θέση να σας δώσει την βοήθεια του και να σας στηρίξει σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Η διάθεση να επιλύσετε μικρές παρεξηγήσεις του παρελθόντος, θα χαράξουν μία καινούργια πορεία. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,14,25,41.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας, μπορούν να βελτιωθούν και να σας δώσουν την εξέλιξη που επιζητάτε, χωρίς να παρουσιαστούν επιπλοκές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Η σταθερότητα του χαρακτήρα σας, θα σας οδηγήσει σε μία άνοδο, λαμβάνοντας τις ανάλογες κριτικές, στις οποίες πρέπει να δώσετε την απαραίτητη σημασία. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,8,14,36.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία σας να ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας και ταυτόχρονα την ψυχολογία σας, είναι αρκετά έντονη. Η μόρφωση, τα ταξίδια, οι νέες ενάρξεις θα σας απασχολήσουν και θα αδράξετε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,18,26,32.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά σας θέματα, όπως εκκρεμότητες μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα  και θα στρέψετε την προσοχή σας, προς την επίλυση τους. Συναντήσεις με τα αρμόδια πρόσωπα, θα σας καθοδηγήσουν με ποιον τρόπο θα πρέπει να κινηθείτε. Η προσαρμοστικότητα και οι ελιγμοί που έχετε ως έμφυτα προσόντα, θα σταθούν όπλα στον χειρισμό σας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,15,39,47.

Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 6951106266)

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.