, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Τα «καρφιά» της αποχώρησης στο GNTM

Όσοι παρακολουθούμε το ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model έχουμε σίγουρα παρατηρήσει πολλές κόντρες ανάμεσα στις παίκτριες που συμμετέχουν. Από τις πιο «φλογερές» κόντρες είναι αυτή της Εύης Ιωαννίσου με την Άννα Αμανατίδου.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, όταν βρέθηκαν μαζί στην τελική δυάδα με τη Έυη να αποχωρεί τελικά, άρχισαν να «ανάβουν τα αίματα». Πρώτη φορά, βλέπουμε την Άννα να ξεσπά σε τέτοιο βαθμό, καθώς είχαμε να δούμε τέτοια «μαχαίρια» να βγαίνουν με την αποχώρηση της διαβόητης Μέγκι Ντριο.
«Άντε, π@λο, τώρα σπιτάκι σου!», αναφώνησε η Άννα on camera σχολιάζοντας την αποχώρηση της Εύης. Τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία, καθώς η Έυη δεν δίστασε να πει στην Εβελίνα, ότι ήταν η απόλυτη ξεφτίλα να είναι δυάδα με την Αμανατίδου και να φύγει η ίδια.
Οι δύο συμπαίχτριες, με αφορμή ένα γράμμα που άφησε η Εύη στις κοπέλες που έμειναν, «υποσχέθηκαν» να αναμετρηθούν εκτός ριάλιτι για το ποια είναι η καλύτερη.
Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.