, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι έγινε χθες στο GNTM: Η αποχώρηση, τα "καρφιά" και τα κλάματα!

Στην χθεσινή φωτογράφιση αποχώρησης του Greece’ s Next Top Model τα κορίτσια έπρεπε να αποδείξουν ότι δεν τις επηρεάζει τίποτα προκειμένου να φτάσουν το στόχο τους, ούτε ο ανταγωνισμός ούτε η απίστευτη ταχύτητα ενός Mustang, που ανέβαζε επικίνδυνα στροφές.
Τα μοντέλα πόζαραν μετά από αυτή τη γεμάτη αδρεναλίνη βόλτα, ως δυναμικές και σέξι γυναίκες της ασφάλτου, ως άλλες πρωταγωνίστριες των Fast and furious.
https://www.instagram.com/p/Bq-l2iMFkM6/
Πολύ καλές κριτικές άκουσε η Άννα Αμανατίδου, η Εβελίνα και η Ειρήνη Καζαριάν, ενώ κοντά στον «πάτο» των σχολίων ότι απέμεινε από την «Τριάδα φωτιά», Μικαέλα και Εύη.
https://www.instagram.com/p/Bq-ps1ClBaI/
Στο τέλος, η τριάδα που ήταν προς αποχώρηση ήταν η Μικαέλα, η Εύη αλλά και η Ειρήνη Ερμίδου, όπου φάνηκε σε αυτή την δοκιμασία ότι δεν διαθέτει όλο το πακέτο ενός τοπ μόντελ.
Τελικά αποχώρησε η Μικαέλα η οποία λίγο πριν ήθελε να φύγει από το σπίτι οικειοθελώς, βλέποντας ότι είχε έρθει η ώρα να ακολουθήσει την φίλη της Μέγκι. Βέβαια, από ότι φάνηκε πικαρίστηκε ιδιαίτερα πετάγοντας καρφιά σε συμπαίχτρια της, με την φράση «Δεν γίνεται να φύγω όχι η Αμανατίδου!».
Η τελευταία ελπίδα της Τριάδας είναι πλέον η Έυη η οποία ξεσπώντας σε κλάματα υποσχέθηκε να φτάσει στον τελικό.
Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.