, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Τι έγινε χθες στο GNTM; Νέα «Τριάδα φωτιά»;

Στο χθεσινό επεισόδιο τα κορίτσια του Greece’ s Next Top Model μεταμορφώθηκαν σε άντρες της δεκαετίας του ’20, για τις ανάγκες τις φωτογράφισης αποχώρησης.
Το project ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και πολλές από τις παίκτριες του reality έδειξαν να δυσκολεύονται ενώ η Εύη Ιωαννίδου  ξέσπασε σε κλάματα on set.
https://www.instagram.com/p/BrOB3N1Bsur/
Η Μαριάννα, η Εβελίνα και η Εύη Ιωαννίδου άκουσαν τα καλύτερα λόγια από την κριτική επιτροπή. Η «Ρονάλντο» του παιχνιδιού, Ειρήνη Ερμίδου, απογείωσε την φωτογράφιση για τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου οι οποίες την χειροκρότησαν για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο Δημήτρης Σκουλός είχε διαφορετική άποψη.
https://www.instagram.com/p/BrOBwTyh8zg/
Οι απόψεις των κριτών ήταν διαφορετικές και στην περίπτωση της Άννας Αμανατίδου καθώς η πόζα της άρεσε σε όλους εκτός από τη Βίκυ Καγιά, η οποία της άσκησε ιδιαίτερα κακή κριτική όχι μόνο για την φωτογραφία, αλλά και για την συμπεριφορά της.
Τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν η Μαριάννα και η Ειρήνη Καζαριάν αλλά η πρώτη ήταν αυτή της Μαριάννας. Όσο για την κοπέλα που αποχώρησε, οι δύο κοπέλες που δεν έπεισαν τους κριτές ήταν η Άννα Αμανατίδου και η Άννα Τσακουρίδου, με την τελευταία να αποχωρεί ξανά από το ριάλιτι.
https://www.instagram.com/p/BrOO5FrHBQ_/
Το σχόλιο που σημάδεψε το χθεσινό επεισόδιο, ήταν η δήλωση της Ειρήνης Καζαριάν ότι πλέον έχουμε «Νέα Τριάδα Φωτιά», με την Εύη, την Εβελίνα  και την Ειρήνη Ερμίδου. Άραγε θα επαλήθευτεί; Γιατί πολλά «καρφιά» ακούσαμε από τις τρείς του για τις συμπαίκτριες τους χθες!
Δείτε το απόσπασμα της αποχώρησης:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.