, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι έπαθε το πρόσωπο της Kylie Jenner;

Μπορεί τις τελευταίες μέρες τα νέα όσον αφορά στην Kylie Jenner να περιστρέφονται γύρω από το αν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της ή όχι, όμως η νεαρή δισεκατομμυριούχος δεν απασχολεί μόνο για αυτό τα νέα της καθημερινότητας. Η αυτοκρατορία ομορφιάς που της έχει χαρίσει αυτήν τη στιγμή τα εκατοντάδες εκατομμύρια που μετράει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στη δική της εξωτερική εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της που έχουν κάνει πολλές κοπέλες στον κόσμο να θέλουν να αντιγράψουν.

Πριν από λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Kylie σε μία βόλτα της στο Los Angeles, κατά την οποία δε φορούσε σχεδόν καθόλου makeup, γεγονός που δε συνηθίζει συχνά. Το αποτέλεσμα ήταν ο κόσμος να απορήσει με το θέαμα, καθώς η νεαρή Jenner έδειχνε πραγματικά αγνώριστη. Το πρόσωπό της έδειχνε πιο πρησμένο, ενώ ήταν σα να ήταν διαφορετικό ακόμα και το σχήμα του.

Η Kylie, πάντως, φαινόταν να περνάει πολύ ωραία και χαλαρά στη βόλτα της με τη συντροφιά του makeup artist της Ariel Tejada.

Δείτε τις φωτογραφίες στο βίντεο που ακολουθεί:

https://youtu.be/AdkDVDEgdyc

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.