, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι είπε η Λάουρα Νάργιες για το Survivor και εξέπληξε την Ελένη;

Η Λάουρα Νάργιες καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στον ΣΚΑΪ.

Η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου σε νέο ρόλο αναλαμβάνει να παρουσιάζει το SURVIVOR ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Μαζί της, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος που με το εύστοχο χιούμορ του θα σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν και η πρώην παίκτρια του Survivor και παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες πoυ θα μεταφέρει τη δική της εμπειρία.

Η Λάουρα είπε, «Ξεκινάμε με την Μπάγια και τον Βαγγέλη την Δευτέρα… Την Μπάγια την γνώρισα προχθές. Τηλεοπτικά την ήξερα από τον Παπαδάκη».

Και η Ελένη δήλωσε: ««Συγγνώμη την Μπάγια την ξέρεις; Το λέω γιατί ναι μεν άκουγα ότι ξεκίνησε από καλλιστεία και την έβλεπα μετά στον Παπαδάκη με κάτι υπέροχες γάμπες, να δεις Λάουρα τι χαζεύω στην τηλεόραση. Νόμιζα ότι το κομμάτι που την ενδιαφέρει είναι το ενημερωτικό! Με ξάφνιασε που άκουσα ότι θα παρουσιάσει το Survivor Panorama, εσύ που μίλησες μαζί της τι σου είπε για αυτό;».

Η Λάουρα απάντησε με αθώα διάθεση ότι δεν τους ξέρει και τώρα στα γυρίσματα θα τους γνωρίσει, «Προχθές την γνώρισα και γυρίσαμε το τρέιλερ. Σήμερα κυκλοφόρησε το τρέιλερ και σήμερα θα τους ξαναδώ…».

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.