, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το ζεύγος Brangelina ξαναχτυπά με ταξίδι… έκπληξη

Μπορεί το θέμα των ημερών να είναι αδιαμφισβήτητα η Lady Gaga με τον Bradley Cooper και το αν τελικά συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, όμως δεν μπορεί να μας περάσει απαρατήρητη μια είδηση για το ζεύγος Brangelina και το μυστικό τους ταξίδι.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι πρώην Brangelina κανονίζουν να πάνε ταξίδι μαζί και μάλιστα κρυφά από όλους. Η πηγή συνεχίζει βέβαια και αναφέρει και πως το ταξίδι αυτό των δυο τους θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να πάνε σε ένα πιο ήσυχο μέρος έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τις τελευταίες διαδικασίες που απαιτούνται για να βγει το διαζύγιό τους.

Και θα μας ρωτήσεις εσύ, γιατί να γίνει σε ένα ταξίδι έκπληξη για τους δυο τους αυτό, και όχι σε ένα απλό μέρος ή στο σπίτι τους ή έστω στο γραφείο των δικηγόρων τους. Κι εδώ η πηγή δεν έχει απάντηση.

Πάντως δεν υπάρχει κάποιου είδους επανασύνδεση, γιατί το Gossip Cop έχει διαψεύσει τόσο την είδηση του ταξιδιού, όσο και της γενικότερης και άμεσης συνάντησης μεταξύ τους.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.