, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το συγκλονιστικό παρασκήνιο πίσω από το πρώτο Power of Love

Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, ο πρώην παίκτης του Power of Love, Παναγιώτης Θεόφιλος που μίλησε για όσα δεν είδαμε ποτέ από το πρώτο κύκλο του ριάλιτι αγάπης «Power of love».

Σύμφωνα με τον πρώην παίκτη, η δεύτερη σεζόν του ριάλιτι είναι πιο σκληρή γιατί οι παίκτες είναι υποψιασμένοι και σε δύο εβδομάδες έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Ο ίδιος δήλωσε ότι «Σε εμάς η παραγωγή δεν μας έβαζε να τσακωνόμαστε. Δεν ήταν τίποτα στημένο και στο λέω από προσωπική εμπειρία. Τίποτα δεν ήταν στημένο, τουλάχιστον σε εμάς. Έχουμε πληρωθεί κανονικότατα. Δεν ξέρω όμως για τα δύο μεγάλα έπαθλα, του Πάνου και της Στέλλας».

Αυτό που δεν γνώριζε το κοινό είναι ότι υπήρχαν «νεκρά» σημεία για τις κάμερες και κάποια στιγμή τα ανακάλυψαν. Αναφέρεται μια περίπτωση που ήταν ο Δώρος με την Αθηνά και ο Παναγιώτης είπε «ρε Δώρο, κλείσε την πόρτα», τότε τους έπιασε η Μπακοδήμου επ’ αυτοφώρω και βάλανε κάμερα κι εκεί.

Ο πρώην παίκτης τόνισε «Απαγορευόταν ρητά να βρεθείς με τις κοπέλες. Εγώ να πάω να πιω έναν καφέ έξω θα έπρεπε να έχω συνοδεία από σεκιούριτι. Ήταν τόσο αυστηρά τα πράγματα. Έχει ακουστεί ότι στους Τούρκους παίκτες είχαν βάλει τσιπάκια. Έτσι έχει ακουστεί. Δεν ξέρω αν ισχύει».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.