, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το GNTM έριξε την σελίδα του STAR!

Ο Τελικός του GNTM χτύπησε κόκκινο χθες βράδυ με αποτέλεσμα όχι μόνο η σελίδα ψηφοφορίας των φιναλίστ να «πέσει» από τα πρώτα μόλις λεπτά, αλλά και η ιστοσελίδα ολόκληρου του καναλιού.
Συγκεκριμένα, το Live Stream μόλις ανακοινώθηκε ότι ξεκινά η ψηφοφορία σταμάτησε να λειτουργεί, ενώ κατάφερε να λειτουργήσει ξανά μόνο μετά το τέλος του Τελικού. Προφανώς, οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν περίμεναν τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στην σελίδα ειδικά για την ψήφο του κοινού για τις φιναλίστ. Η παρουσιάστρια του show Βίκυ Καγιά αναφωνούσε συνεχώς στο Live, ότι χιλιάδες κόσμος έχει μπει στην σελίδα της ψηφοφορίας με αποτέλεσμα να εμφανίσει πρόβλημα. «Έχει πέσει το σύστημα», σχολίαζε συνεχώς η παρουσιάστρια του πιο δημοφιλούς, όπως φαίνεται, ριάλιτι της σεζόν.
Περίεργο, πάντως, που δεν προέβλεψαν μια τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα, έχοντας τα στοιχεία τηλεθέασης του ημιτελικού. Σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen, ο ημιτελικός του GNTM σημείωσε 28% τηλεθέαση στο 18-54 ενώ την ώρα των αποτελεσμάτων έφτασε το 34,8%. Το show βρισκόταν από τις πρώτες εβδομάδες στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού και φυσικά όσο πλησιάζαμε στον τελικό η τηλεθέαση όλο και μεγάλωνε.
Δείτε το απόσπασμα από τον τελικό, όσο η σελίδα του καναλιού ήταν ανενεργή:
https://youtu.be/1KLnXtWIayg

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.