, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χωρίζει η Cardi B; Βίντεο – Αποκάλυψη στο Instagram!

Το «κακό κορίτσι» της ραπ, Cardi B, αποφάσισε, όπως λέει σε βίντεο, που ανέβασε στο Instagram, να χωρίσει με τον σύζυγο της Offset!
Η Cardi B, λοιπόν, αποφάσισε να πάρει διαζύγιο ενώ επισήμανε ότι θα διατηρήσουν καλές σχέσεις. Το ζευγάρι έχει μαζί μία κόρη, την Kulture Kiari Cephus.

LOS ANGELES, CA – DECEMBER 13: (L-R) Offset and Cardi B at The MacArthur on December 13, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Thaddaeus McAdams/Getty Images)

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και επιχειρηματικοί εταίροι… Είναι πάντα κάποιος στον οποίο θα τρέχω να μιλήσω και έχουμε πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον, αλλά τα πράγματα δεν προχώρησαν μεταξύ μας για μεγάλο χρονικό διάστημα» είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν είμαστε πια μαζί. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για το διαζύγιο. Θα έχω πάντα μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν επειδή είναι ο πατέρας της κόρης μου».
https://www.instagram.com/p/Bq_pb64Fzl8/
Η ανακοίνωση σόκαρε πολλούς followers, αλλά κάποιοι είναι πεπεισμένοι ότι είναι ένα αστείο. Η γνωστή τραγουδίστρια Cardi είναι γνωστό, πως κάνει συχνά φάρσες στους λογαριασμούς της στα social media.

#Tags: Instagram

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.