Μεταφέρεται για την Τρίτη 16/9
Η συναυλία της Μόνικα, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025, μεταφέρεται για την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025, στον ίδιο χώρο και ώρα, λόγω του τελικού του EuroBasket 2025.
Μετά από εκατοντάδες τηλεφωνήματα και αιτήματα από το κοινό, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τη συναυλία, ώστε όλοι να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του EuroBasket, με την ελπίδα και τη βεβαιότητα ότι η Εθνική μας ομάδα θα είναι εκεί για να διεκδικήσει τη νίκη και το μετάλλιο.
Με σεβασμό προς τους θεατές και τη σπουδαία αυτή αθλητική στιγμή, η συναυλία μετατίθεται, ώστε να απολαύσουμε τόσο τη μαγεία της μουσικής της Μόνικα όσο και την κορύφωση της αθλητικής γιορτής, χωρίς κανένα δίλημμα.
- Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.
- Νέα ημερομηνία συναυλίας: Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025
- Ώρα έναρξης: 20:30
- Τοποθεσία: Φράγμα Θέρμης
Η βραδιά υπόσχεται να είναι γεμάτη μελωδίες, συγκίνηση και ρυθμό, με τη Μόνικα να μας παρασύρει σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, δίπλα στη λίμνη του Φράγματος Θέρμης, σε έναν εντυπωσιακό και πλήρως οργανωμένο συναυλιακό χώρο.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τη στήριξή σας. Ας ζήσουμε μαζί τη χαρά της μουσικής και τον παλμό του αθλητισμού!
Η συναυλία πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη του Δήμου Θέρμης.
ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ! 🇬🇷🏀🎶
Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 602599