Για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η Αναστασία Γιάμαλη στην εκπομπή Breakfast@Star καθώς και για το εάν θα παραμείνει στο κανάλι του Mega.
«Το πρόσημο δεν το βάζουμε εμείς για τη δουλειά μας, το βάζουν άλλοι και νομίζω ότι θα είναι θετικό», είπε αρχικά η Αναστασία Γιάμαλη και συνέχισε για το αν έχει ξεκινήσει συζητήσεις με το Mega για τη νέα σεζόν κι αν ισχύουν τα σενάρια ότι η εκπομπή του Κώστα Τσουρού θα μεταφερθεί στην ώρα της δικής της εκπομπής:
«Δε μπορώ να απαντήσω, τις ανακοινώσεις τις κάνει ο σταθμός. Και πάλι δεν μπορώ να απαντήσω. Εργάζομαι για το Mega και το Mega αποφασίζει τι θα κάνω. Θα πω για τρίτη φορά ότι δεν κάνω εγώ ανακοινώσεις όσον αφορά την απασχόλησή μου και σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν. Όταν έχω εικόνα, θα τα συζητήσουμε όλα».