, Πέμπτη
20 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Άγγελος Λάτσιος: Οι βουτιές στα παγωμένα νερά της Άνδρου και οι κοιλιακοί… φέτες!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος Λάτσιος, δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει.

Ο νεαρός αψήφησε το κρύο και τόλμησε να κολυμπήσει στις παγωμένες θάλασσες της Άνδρου, μες το καταχείμωνο. Ο Άγγελος Λάτσιος είναι από τους ανθρώπους που αγαπούν το σώμα τους και το φροντίζουν με κάθε τρόπο.

Η γυμναστική είναι πολύ έντονα μέσα στη ζωή του και στο πρόγραμμά του και αυτό φαίνεται άλλωστε και από την τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δείτε στο σχετικό στιγμιότυπο, ο Άγγελος Λάτσιος, βγαίνει από τη θάλασσα όπου έκανε τη βουτιά του και οι κοιλιακοί του δεν περνούν απαρατήρητοι. Έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα και αυτό δεν κρύβεται.

Δείτε τη φωτογραφία που πόσταρε στα social media ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη, παρακάτω:

latsios.jpg

gossip

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.