Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν αρκέστηκε στο unfollow και έκανε μπλοκ τον Γιώργο Λιάγκα στο instagram, μετά τις δηλώσεις του δεύτερου στο «Πρωινό» του ANT1.
Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στην εκπομπή της Τρίτης 21 Ιουνίου μεταξύ άλλων: «Πάντως εγώ θέλω να πω κάτι, αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Δεν λέω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει ψέματα, λέω ότι τα αισθάνεται. Τέτοιο λιβανιστήρι πραγματικά δεν το θέλω από κανέναν. Ούτε λέω ότι λέει λάθος. Ότι είναι μία εναλλακτική εκπομπή η Ελένη ναι αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές να βγαίνουν συνεργάτες μας σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά λόγια. Εγώ δεν θέλω, θέλω να βγαίνετε και να λέτε τα κακά».
Μετά τα δημοσιεύματα για το unfollow, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε μέσω twitter με αναδημοσίευση σε ένα χιουμοριστικό tweet.
Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:
Μπλοκ εννοείς 😂😉 https://t.co/pG5o3nQBUx
— Dimitris Ougarezos (@D_ougarezos) June 22, 2023




