, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

Ε. Χατζίδου: Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό του «Breakfast @ Star» για το μπούλινγκ λόγω των παραπανίσιων κιλών καθώς όπως είπε, δέχεται καθημερινά κι εκείνη μηνύματα για το αν είναι έγκυος.

«Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram που με ρωτούν αν είμαι έγκυος. Προχθές μου έστειλε μία κοπέλα “αχ! Χάρηκα πάρα πολύ για σένα”. Προφανώς για να πω ευχαριστώ και να πει ότι το βρήκε ότι είμαι έγκυος. Δεν είναι θέμα μόνο τα όσπρια, αλλά είναι οι πρασινάδες, τα γαλακτομικά κτλ» είπε η Ελένη Χατζίδου, και σηκώθηκε για να δείξει στην κάμερα τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος, δεν θα στο πω. Όχι ακόμη, θέλω τον χρόνο μου. Καταλαβαίνεις. Έχω ανοίξει και το φερμουάρ, πες μου τώρα: θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή ότι έφαγα κάτι στο break και με πείραξε;» πρόσθεσε η παρουσιάστρια και τέλος, ανέφερε:

«Μην την κάνετε αυτή την ερώτηση, δεν είναι ωραία ερώτηση. Αν θέλουμε, θα το πούμε εμείς. Επειδή με βλέπεις λίγο να φουσκώνω, κατευθείαν με ρωτάς αυτό. Είναι αυστηρά προσωπικά και νιώθω άσχημα».