, Σάββατο
22 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Αναδιώτη: «Δεν μπορώ το 2024 να ακούω ότι είναι αμαρτία το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος» (Video)

Τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη, ο οποίος έχει ταχθεί κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε η παρέα του «Mega Καλημέρα».

«Εγώ να υποθέσω δηλαδή ότι ο Αναδιώτης και όλοι όσοι θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία είναι κατά τα άλλα άρτιοι χριστιανοί. Δεν λένε ψέματα, δεν έχουν κάνει προγαμιαίο σεξ, σέβονται κι αγαπούν τον άλλον. Αν θες να είσαι πραγματικά καλός χριστιανός, θα πρέπει να είσαι πραγματικά και ουσιαστικά καλός χριστιανός. Αγαπάτε αλλήλους!», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ένας άνθρωπος που δεν αποδέχεται τα δικαιώματα του συνανθρώπου του θα πρέπει λιγάκι να μελετήσει βαθύτερα τις απόψεις του και για ποιον λόγο το κάνει αυτό. Δεν μπορώ το 2024 να ακούω ότι είναι αμαρτία το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος».

«Πες ότι δεν σου αρέσει, ότι δεν το προτιμάς, ότι δεν θα το επέλεγες, μη μου το βαφτίζεις αμαρτία. Μεγαλώνουν και παιδιά μέσα σε αυτά τα σπίτια και θα ακολουθήσουν κι αυτά την ίδια οδό και θα επαναλάβουν αυτά που λένε οι γονείς, γιατί η γλώσσα των γονιών είναι συνέχεια της γλώσσας των παιδιών, θα πει λοιπόν και το παιδάκι ότι είναι αμαρτία και αυτό θα διαιωνιστεί εις του αιώνες των αιώνων».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.