, Σάββατο
01 Απριλίου 2023

Eurovision 2019: Πρώτη γεύση της ελληνικής συμμετοχής με το «Better Love» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τραγουδίστρια Κατερίνα Ντούσκα ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision 2019 με το τραγούδι «Better Love».

Η τραγουδίστρια, που πολλοί υποστηρίζουν πως η φωνή της θυμίζει την Ειμι Γουάινχαουζ, δηλώνει περήφανη για το τραγούδι της και περιγράφει τον ήχο του καθώς το μόνο που έχουμε ακούσει είναι ένα teaser.

«Είναι ένα mid tempo power pop song, με πολύ σύγχρονη παραγωγή που όμως στέκεται και σε ακουστική εκδοχή, με ένα όργανο, γιατί είναι πολύ μελωδικό. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό το τραγούδι. Το έγραψα με τον Leon of Athens και τον David Sneddon. Φτιάξαμε μια φοβερή ομάδα στο Λονδίνο με τον παραγωγό Phil Cook αλλά και τον David, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Ellie Goulding και Lana Del Rey», αναφέρει σε συνέντευξή της.

Μιλώντας για την έμπνευσή της, λέει: «Ηταν ένα τραγούδι που υπήρχε στα σκαριά, σε ημιτελή μορφή και με αφορμή το διαγωνισμό δουλεύτηκε σοβαρά. Μου άρεσε το ότι είχε μια μελωδία φωτεινή και αισιόδοξη. Ήθελα ένα τραγούδι εξωστρεφές με δύναμη και βάθος και νιώθω πως για πρώτη φορά έγραψα ένα τραγούδι που δεν ξεκινά και τελειώνει με μένα. Αφορά τους άλλους και λειτουργεί σαν πρόσκληση, σαν αγκαλιά».

Όπως τονίζει η ίδια, αυτό που θα κερδίσει είναι εμπειρία. «Μέσα από αυτούς τους λίγους μήνες προετοιμασίας κερδίζεις χρόνια εμπειρίας. Είναι μια τεράστια παραγωγή και ένα τεράστιο stage που σού δίνει την ευκαιρία παγκόσμιας προβολής. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είναι μια διαδικασία από την οποία βγαίνεις πιο δυνατός».

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/zxYYuOmxk1s