19:30, Σάββατο
25 Ιουνίου 2022

Η showbiz προσγειώθηκε στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Της Κατερίνα Χαρκιολάκη

Η νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης αποκτά ξανά την διασκέδαση και την λάμψη που αναγκάστηκε να βάλει στον… πάγο λόγω της πανδημίας.

Το τελευταίο διάστημα και ειδικά από τότε που πάρθηκαν τα νέα μέτρα που ισχύουν για την λειτουργία των κέντρων διασκέδασης η Θεσσαλονίκη γίνεται ξανά πόλος έλξης.

Αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δυο δυνατά μουσικά σχήματα. Το ένα είναι η Πάολα με τον Στέλιο Ρόκκο στην Πύλη Α’ και το άλλο η «απόλυτη» Άννα Βίσση στο Barbarella. Οι εμφανίσεις τους σηματοδότησαν μια δυναμική χειμερινή σεζόν στην πόλη.

Παράλληλα, τα Παρασκευοσαββατοκύριακα στη Θεσσαλονίκη είναι η απόδραση που λαχταρά η αθηναϊκή showbiz. Πλήθος διάσημων επισκέφθηκε την πόλη το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα το περασμένο Σ/Κ και τα προφίλ τους στο instagram, με τους εκατοντάδες followers, πήραν «φωτιά».

Light

Την αρχή έκανε ο Light που έδωσε το παρόν στο Shark πριν μέρες και στη συνέχεια ακολούθησε ένα κύμα. Συγκεκριμένα, ο Snik εθεάθη να διασκεδάζει στο Casper.

Snik

Στο Αχίλλειον την περασμένη Κυριακή στα decks ήταν ο διάσημος Dj Cj Jeff, τον οποίο άκουσαν από κοντά γνωστά και πανέμορφα μοντέλα όπως η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η Κέισι Μίζιου, η Σπυρούλα Κάιζερ και η Εμμανουέλα Μάινα. Στο ίδιο μαγαζί διασκέδασε και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος.

Dj Cj Jeff και Δημήτρης Φιντιρίκος
Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου, Σπυρούλα Κάιζερ και Εμμανουέλα Μάινα

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, καθώς τραγούδησε στο RAKA. Ως Θεσσαλονικιά και πρώην survivor η Μαριάνθη Κάσδαγλη δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρόν στο live του, καθώς διαγωνίστηκαν μαζί στην τελευταία σεζόν του παιχνιδιού επιβίωσης. Μάλιστα, ο Π.Καλίδης την ανέβασε στην πίστα και τραγούδησαν μαζί.

Πάνος Καλίδης και Μαριάνθη Κάσδαγλη
Πάνος Καλίδης και Μαριάνθη Κάσδαγλη τραγουδούν μαζί