Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θα ήμουν στο GNTM ξανά» (Video)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο «Super Κατερίνα» για την Βίκη Καγιά αλλά και το «Greece’s Next Top Model».
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία παρουσιάζει φέτος το «Shopping Star», απάντησε στην «Super Κατερίνα» για αν πρόκειται να βρεθεί του χρόνου στο «Greece’s Next Top Model», αλλά και τις σχέσεις που έχει με την Βίκυ Καγιά.
Αρχικά, μίλησε για το «Shopping Star»: «Όλα καλά πάνε. Έχουμε ακόμα Νοέμβρη, το έχετε καταλάβει έτσι; Δεν έχει αλλάξει η χρονιά, δεν έχουν έρθει Χριστούγεννα, κάνει ακόμα ζέστη».
Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο GNTM λέγοντας πως: «Ναι, θα ήμουν στο GNTM ξανά. Με ενδιαφέρουν πάρα πολλά πράγματα. Το GNTM το λατρεύω. Το αν θα γίνει ή όχι και το αν θα ξαναείμαι, είναι μια άλλη κουβέντα πολύ μελλοντική. Μπορεί και να μη γίνει ποτέ αυτή η κουβέντα, μπορεί να γίνει και άμεσα. Κανείς δεν ξέρει».
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλήθηκε να απαντήσει και στις σχέσεις που έχει με τη Βίκη Καγιά, τονίζοντας πως «Δεν υπάρχει κάποια σχέση».