, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Καίτη Γαρμπή: Ερωτεύομαι κάποιες γυναίκες πλατωνικά αλλά…δεν θα έκανα σεξ μαζί τους (Video)

Η Καίτη Γαρμπή έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, τόσο για την υποκρισία που έχει συναντήσει η ίδια στον χώρο της μουσικής, όσο και για τον θαυμασμό που τρέφει προς τις γυναίκες.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο διαδικτυακό κανάλι της Zoe Pre στο YouTube, όπου μιλώντας για το γυναικείο φύλο, είπε: «Θαυμάζω τις γυναίκες και τρελαίνομαι με κάποιες γυναίκες που είναι πανέμορφες τις ερωτεύομαι. Τις ερωτεύομαι όμως πλατωνικά, δεν θα ‘θελα να κάνω σεξ μαζί τους. Δεν θέλω να κάνω σεξ με την Αντζελίνα Τζολί αλλά τη βλέπω και δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ανυπόφορα όμορφη. Θα τη θαυμάσω την ωραία γυναίκα».

Σε άλλο σημείο, η Καίτη Γαρμπή εξέφρασε την ενόχλησή της με την υποκρισία που έχει δει σε άλλους ανθρώπους. Σχετικά με αυτό, δήλωσε: «Παρατηρώ ότι στην εποχή μας ο κόσμος τελικά, ενώ έλεγα ότι τα καταλαβαίνει όλα, δεν είναι καθόλου έτσι. Έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει κάτι τελείως διαφορετικό, εκείνοι να βγάζουν μία ψεύτικη εικόνα προς τα έξω. Αυτό εμένα με ενοχλεί πολύ, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Θα ντρεπόμουν πάρα πολύ να δείχνω ότι είμαι μία με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος, που φέρεται άσχημα στους γύρω του και έχει και πολλά κολλήματα. Να λέω, ας πούμε, ότι όλοι μου οι φίλοι εμένα είναι γκέι και ότι τους υποστηρίζω και τελικά από πίσω να τους θάβω και να τους απεχθάνομαι».

Τέλος, η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε πως δεν νιώθει άνετα να ακούει τον εαυτό της, σε εξόδους της. «Νιώθω άβολα όταν πηγαίνουμε κάπου έξω και για να με τιμήσουν παίζουν δικά μου τραγούδια. Τους ζητάω πάντα να χαμηλώσουν λίγο τη μουσική» είπε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.