, Πέμπτη
22 Φεβρουαρίου 2024

Κατερίνα Τσάβαλου: Πήρα 26 κιλά στην εγκυμοσύνη και έχω δεχτεί πολύ bullying γι’ αυτό

Για το bullying που υπέστη όταν πήρε κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μίλησε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Τσάβαλουσε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Ο ερχομός της κόρης μου μου άλλαξε τη ζωή, τις προτεραιότητες και το πώς βλέπω τον κόσμο. Κάθε φορά είναι ένα μάθημα για μένα, γιατί τα παιδιά σε κάνουν να γίνεσαι πιο υπεύθυνος. Εγώ τουλάχιστον αυτό βιώνω» δήλωσε αρχικά στο περιοδικό «Λοιπόν».

Για το αν ανησυχεί που μεγαλώνει μια κόρη στη σημερινή κοινωνία, σχολίασε: «Έχω, αλλά δεν θέλω να τις μεταφέρω στο παιδί. Προβληματίζομαι με όλα αυτά που γίνονται και δεν ξέρεις πώς θα πάνε τα πράγματα τα επόμενα χρόνια και με τα social media και όλα αυτά».

Σχετικά με το βάρος που πήρε κατά την εγκυμοσύνη, η Κατερίνα Τσάβαλου είπε: «Πήρα 26 κιλά στην εγκυμοσύνη και έχω δεχτεί πολύ bullying γι’ αυτό και στα social media και παντού. Η εγκυμοσύνη μου, μου έβγαλε υποθυρεοειδισμό και έχασα όλα τα κιλά μόλις σταμάτησα τα χάπια του θυρεοειδούς, που τα έπαιρνα για κάποια χρόνια».

Και πρόσθεσε για το πώς αντιμετώπισε τα κακεντρεχή σχόλια: «Εμένα δεν με ένοιαζε τίποτα. Απάντησα μόνο δύο τρεις φορές που έφτασα στο αμήν, αλλά και πάλι το μετάνιωσα. Δεν με ένοιαζε τι έλεγαν, είναι τόσο σπουδαίο αυτό το θαύμα που κάνει η φύση που τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Ευγνωμονώ τόσο πολύ τον Θεό που με αξίωσε να γίνω μητέρα. Κάποιες φορές βέβαια μπορεί να μην είσαι λίγο καλά και να χάσεις τη ψυχραιμία σου με αυτά που ακούς».