18:04, Σάββατο
01 Οκτωβρίου 2022

Late night με τον Αρναούτογλου ή τον Γεωργαντά

Αντιμέτωποι στην ίδια ζώνη, τις ίδιες μέρες με το «ίδιο» τηλεοπτικό concept θα είναι από τα μέσα του επόμενου μήνα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Θέμη Γεωργαντά.

Βραδινό talk show ο ένας, βραδινό talk show και ο άλλος, με εντελώς διαφορετική προσέγγιση στις συνεντεύξεις. Οι ενότητες του Γρηγόρη, σίγουρα δεν θα υπάρχουν στον Θέμη και η ατμόσφαιρα του Θέμη μπορεί να δώσει ένα “dark” στοιχείο στην εκπομπή μετά τα μεσάνυχτα.

Ο Θέμης κάνει πολύ καλές δημόσιες σχέσεις και η αιώνια τακτική του είναι να μην κουτσομπολεύει και να μην έχει κακή κουβέντα για κανένα. Την ίδια ώρα ο Γρηγόρης ξέρει να εκτιμά αυτούς που δεν μπλέκουν στα πόδια του. Είναι και οι δύο γνώριμοι με το παιχνίδι της τηλεόρασης και έτσι φαίνεται οι δύο τους να έχουν προς το παρόν μια χαρά σχέσεις.

Η μάχη των δύο εκπομπών θα δοθεί στους καλεσμένους. Από τη μία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μαζί με τη διαχρονικότητα του, έχει ως όπλο και τον Μανώλη Σκοπελίτη, τον υπεύθυνο καλεσμένων του,  leader της τηλεοπτικής αγοράς. Ο Θέμης Γεωργαντάς, όμως, είναι ο άνθρωπος που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια εξαιρετικές σχέσεις, κυρίως με τους τραγουδιστές και αυτό θα φανεί στο πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό του βήμα.