, Δευτέρα
30 Ιανουαρίου 2023

O Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ δώρισαν 1 εκατ. λίρες για τα παιδιά της Ουκρανίας

Η οικογένεια Μπέκαμ ανακοίνωσε ότι στηρίζει με 1 εκατ. λίρες το έργο της UNICEF για τα παιδιά που βιώνουν το δράμα του πολέμου στην Ουκρανία

«Δίπλα» στα παιδιά που βιώνουν το δράμα του πολέμου στην Ουκρανία μετά από την εισβολή της Ρωσίας στέκονται ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Όπως ανακοίνωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανήμερα της ημέρας της γυναίκας επέλεξαν ως οικογένεια να στηρίξουν την προσπάθεια της UNICEF δίνοντας 1 εκατ. λίρες για τα παιδιά.

Ο Μπέκαμ είναι πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF για 17 χρόνια και καλεί όλο τον κόσμο να βοηθήσει τα παιδιά της Ουκρανίας.  

«Όπως και εσείς, έχω παρακολουθήσει την κατάσταση στην Ουκρανία να εκτυλίσσεται με φρίκη και δυσπιστία. Μητέρες αναγκάστηκαν να φύγουν μαζί με τα παιδιά τους. Οικογένειες διαλύθηκαν. Παιδιά που βγήκαν από τα κρεβάτια τους για να γίνουν πρόσφυγες σε μια νύκτα», είπε στο Instagram o Άγγλος σταρ και συνέχισε:

«Η Βικτόρια και εγώ κάναμε μια δωρεά εκ μέρους της οικογένειάς μας. Θα ήμασταν πολύ ευγνώμονες εάν μπορούσατε να βοηθήσετε τη UNICEF να στηρίξει αυτά τα παιδιά. Σε παρακαλώ δώσε ό,τι μπορείς σήμερα».

Ο Μπέκαμ τονίζει επίσης ότιο 7,5 παιδιά είναι σε κίνδυνο ενώ δηλώνει συγκλονισμένος από εικόνες παιδιών στην Μαριούπολη και άλλες πόλεις της Ουκρανίας που βομβαρδίζονται.