, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Π. Φιλιππίδης: Ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει από την κατοικία στο Ψυχικό

Νέο σπίτι  για να μείνει με την οικογένειά του, ψάχνει ο Πέτρος Φιλιππίδης λόγω των καταγγελιών για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι» ο ιδιοκτήτης του σπιτιού του στο Ψυχικό του ζήτησε να το εγκαταλείψει, με τον πελάτη του να ψάχνει νέο σπίτι στο Παγκράτι ή στα Πατήσια.

Σχετικά με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Μιχάκης Δημητρακόπουλος είπε: «Είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο η υγεία αλλά έχει πάρει μεγάλο έκταση αυτό. Το πρόβλημα υγείας του είναι πολύ επιθετικός σακχαρώδης διαβήτης. Όσοι συνάνθρωποί μας έχουν αυτό το πρόβλημα μπορούν να καταλάβουν πώς είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως έχω ξαναπεί, ο πατέρας του πέθανε από την ίδια αιτιολογία».

Όσον αφορά στο πώς πέρασε το καλοκαίρι του ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε: «Το καλοκαίρι το πέρασε στο σπίτι του και για λίγες ημέρες πήγε στο πατρικό του, σε ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα. Κάθισε εκεί, είδε τους συντοπίτες του, τους συγχωριανούς τους και παλιούς φίλους, και έπειτα γύρισε στο σπίτι του».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.