, Κυριακή
05 Φεβρουαρίου 2023

Πωλήθηκε το σπίτι που δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος

Δεκατρία χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου μέσα στο ίδιο του το σπίτι, οι μοναδικοί κληρονόμοι του, τα ανίψια του, πήραν την απόφαση και πούλησαν το διαμέρισμά του στο Παγκράτι.

Το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι,  όπου τον Ιούνιο του 2008 ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε βρεθεί κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές σοκάροντας το πανελλήνιο και την οικογένειά του, παρέμενε μέχρι σήμερα κλειστό.

Άλλωστε μετά τη δολοφονία του ηθοποιού, πέθανε από καρκίνο η αγαπημένη του αδελφή, Έφη Παπαθεοδώρου, ενώ λίγους μήνες μετά έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της αλλά και η μητέρα του ηθοποιού, Νικολέτα Σεργιανοπούλου.

Η τραγική είδηση του θανάτου του είχε αναστατώσει τον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο, ενώ ακόμα πιο σοκαρισμένη ήταν η αλλοδαπή οικοιακή βοηθός του, η οποία ήταν εκείνη όπου το πρωινό της 4ης Ιουνίου του 2008 είχε βρει τον ηθοποιό πεσμένο στο σαλόνι του σπιτιού του και μαχαιρωμένο.

Όλα αυτά τα χρόνια το διαμέρισμά του ηθοποιού στο οποίο έζησε περισσότερο από 15 χρόνια, όπως λένε γείτονες που τον έζησαν από κοντά, παρέμενε με τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά. Πρόσφατα το διαμέρισμα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, πουλήθηκε και οι πληροφορίες θέλουν τον νέο ιδιοκτήτη να εγκαθίσταται στο νέο του σπίτι.