08:22, Παρασκευή
27 Μαΐου 2022

Power of Love Gala: Η αποχώρηση, τα κλάματα και οι σκηνές ζηλοτυπίας

Μετά από ένα επεισόδιο Power of Love Gala γεμάτο ένταση και κλάματα, ήρθε η στιγμή της αποχώρησης.

Την ασυλία και την επιταγή του χρηματικού επάθλου κέρδισε o Φίλιππος, έτσι  τα αγόρια  προστατεύτηκαν και ο Αντώνης δεν αποχώρησε.  Εκείνη που αποχώρησε από το αποψινό Gala, καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν η Αργυρώ. Την στιγμή της ανακοίνωσης, ο Γιάννης ζήτησε να αποχωρήσει μαζί της οικειοθελώς. Όπως είπε ίδιος δεν νιώθει άνετα να μείνει από τη στιγμή που έχουν ακουστεί όλα αυτά για εκείνον και την Αργυρώ.

Η Μαρία προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά την τελική απόφαση του θα την δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Η Μαρία Μπακοδήμου κατά την έναρξη θέλησε να της πουν τα αγόρια πώς «είδαν» τη νέα παίκτρια και τη συμπεριφορά της. Ο Παύλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του σχετικά με το πώς η Κατερίνα πλησίασε και άλλα αγόρια, πέρα από εκείνον. Με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε μια σκηνή ζηλοτυπίας του Παύλου προς την Κατερίνα.

Μετά από αυτό το σκηνικό με η Έλενα ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς είχε ενοχληθεί και εκείνη από την αντίστοιχη συμπεριφορά του Βασίλη με άλλα κορίτσια.

«Θεωρώ ότι όταν επιλέγεις κάποιον για το κόκκινο δωμάτιο δείχνεις ένα ενδιαφέρον… Μετά επιλέγεις μια άλλη, μια κρύο μια ζέστη, εμένα αυτό με κουράζει. Πριν κατηγορήθηκε ότι η Κατερίνα παίζει με τρεις. Όλα τα αγόρια παίζουν με τρεις και εμένα αυτό με κουράζει…», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα.

Δείτε τα αποσπάσματα: