Αν θέλεις να περάσεις ένα «χαλαρό» απόγευμα απολαμβάνοντας τον καφέ σου στη Θεσσαλονίκη σου έχουμε το κατάλληλο σημείο!
Ένα μικρό καφέ πίσω από τον παλαιότερο ναό της Θεσσαλονίκης, της Αχειροποιήτου, είναι η «λύση» για μία ξέγνοιαστη έξοδο με την παρέα σου. Η «μικρή Φρίντα» σε περιμένει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-22.00 και Σάββατο 10.00-20.00), για να σου προσφέρει υπέροχα ροφήματα, από σπιτικές λεμονάδες, ζεστές σοκολάτες και καφέ άριστης ποιότητας μέχρι μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες και ετικέτες κρασιών που θα λατρέψεις.

Αυτή η συνοικιακή «απόλαυση» είναι απόρροια μιας προσπάθειας φίλων που δημιούργησαν μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση συλλογικής και κοινωνικής ωφέλειας, με στόχο την ανάδειξη της κληρονομιάς της πόλης και την αξιοποίηση τοπικών προϊόντων.

Κύριος στόχος τους, η δημιουργία ενός καφέ, το οποίο πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι θα ήθελαν να επισκέπτονται, γεγονός που μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως το κατάφεραν!
Ένα καφέ με δικό του μοναδικό χαρακτήρα, άψογη εξυπηρέτηση, καταπληκτική μουσική και ατμόσφαιρα, τέλεια ροφήματα, αλμυρές και γλυκές επιλογές που όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν λατρέψει με τα χρόνια!

Ο κατάλληλος χώρος για να απομακρυνθείς για λίγο από την «βαβούρα» της καθημερινότητας και να σταματήσεις για να διαβάσεις ένα βιβλίο υπό το βλέμμα ενός άριστα εκτελεσμένου πορτραίτου της Φρίντα Κάλο, που αποτελεί το βασικό στολίδι του μαγαζιού.
Ακολουθώντας πιστά τις σύγχρονες τάσεις, το cafe δηλώνει non-smoking, ενώ ο pet friendly χαρακτήρας του δίνει τη δυνατότητα στους φιλόζωους θαμώνες του να μην ανησυχούν για το πού θα αφήσουν τους μικρούς τους φίλους, αφού μπορούν να τους συνοδεύσουν.



Πληροφορίες: Οδός Αχειροποιήτου 4, Θεσσαλονίκη
Τηλ. επικοινωνίας: 231 308 8397
Facebook: https://www.facebook.com/mikrifrida/photos?locale=el_GR





