Λίγο πριν το καλοκαίρι θα παραδοθεί ο δρόμος Ποτίδαιας-Κασσανδρείας - Karfitsa.gr
Karfitsomata Θεσσαλονίκη

Λίγο πριν το καλοκαίρι θα παραδοθεί ο δρόμος Ποτίδαιας-Κασσανδρείας

Στο εργοτάξιο της Κασσάνδρας ο Απόστολος Τζιτζικώστας

TzitziKassandreia

Λίγο πριν από την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου θα παραδοθεί το μεγαλύτερο μέρος του έργου που αφορά το δρόμο, ο οποίος δέχεται τεράστιο κυκλοφοριακό  φόρτο στη Χαλκιδική.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας στο εργοτάξιο της Κασσάνδρας τόνισε ότι «πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο συνολικού μήκους 17 χιλιομέτρων. Το επόμενο διάστημα θα παραδοθούν τα 9 χλμ. του δρόμου, από τον κόμβο της Ποτίδαιας μέχρι και τη Ν. Φώκαια, γεγονός που θα δώσει ανάσα στην περιοχή. Πρόκειται για ένα έργο που εκτελείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με πόρους από το ΕΣΠΑ και θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη της περιοχής».  Όπως υποστήριξε ο κ. Τζιτζικώστας, τα υπόλοιπα, λιγότερα από τα μισά χιλιόμετρα, θα δοθούν προς χρήση πριν από την τουριστική περίοδο της επόμενης  χρονιάς.

Ο Περιφερειάρχης, που συνοδευόταν στο εργοτάξιο από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο, το δήμαρχο Κασσάνδρας Βασίλη Παπαγιάννη καθώς στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, τους ευχαρίστησε όλους για τη σημαντική πρόοδο των εργασιών, μιας και όπως είπε «θα μπορούν τόσο οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι τουρίστες  να κινούνται πλέον με ασφάλεια σε ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ