ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού Live Without Bullying στους επισκέπτες της  83ης ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα είναι οι ΗΠΑ, ενώ θεωρείται η πλέον διεθνοποιημένη έκθεση των τελευταίων ετών.

Από το Σάββατο 8 έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, μέλη της ομάδας του Live Without Bullying θα βρίσκονται στο περίπτερο 14 “Akademia” (stand 18), για να ξεναγήσουν τους επισκέπτες στην πλατφόρμα www.livewithoutbullying.com και την σχετική εφαρμογή για κινητά, αλλά και να προσφέρουν αναμνηστικά δώρα στους νεαρούς επισκέπτες.

Η συμμετοχή του Live Without Bullying στη ΔΕΘ υποστηρίζεται από τις εταιρείες My market (Χορηγός), Ελληνικές Εκθέσεις HELEXPO, SKAG, Interlife Ασφαλιστική και Stabomania (Υποστηρικτές).

Το πρόγραμμα Live Without Bullying είναι μια πρωτοβουλία του ΚΜΟΠ για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού που απευθύνεται σε παιδιά 10-18 ετών και ενήλικες (γονείς ή εκπαιδευτικούς).

Στον πυρήνα των υπηρεσιών του προγράμματος βρίσκεται η πλατφόρμα www.livewithoutbullying.com μέσω της οποίας παρέχονται δωρεάν και ανώνυμα, υπηρεσίες συμβουλευτικής από ειδικά εκπαιδευμένους συμβούλους.

Οι υπηρεσίες πλαισιώνονται από καμπάνιες ευαισθητοποίησης και εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές και εκπαιδευτικούς, που υλοποιούνται σε σχολεία (με την έγκριση του Υπ. Παιδείας) αλλά και διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής e-learning του ΚΜΟΠ.

Σχολιάστε